Komrad

May 26, 2010

Sisa-sisa terakhir di KMS

Assalamualaikum...

Hari ni hari RABU...maknanya ada 4 hari lagi untuk aku tinggal kat Keh-Em-Es ni sebelum meninggalkannya...

Pagi tadi Abang Amir yang perasan macam Sergio Ramos datang bilik aku...

"Wan, korang ni bila nak kemas bilik ni?"
........
..........
.............

"Laaa abang Amir, kate sebelum subuh Khamis.."

itu antara dialog aku dengan Abang Amir merangkap Felo@Warden Blok Farabi.Actually budak-budak IB year 2 yang tak balik ni kena suruh pindah bilik lain sebab ada Budak MRSM PC nak datang tidur kat Keh-Em-Es ni. Aku pun kemas la barang-barang aku, then pindah ke Bilik Maharaja Bagong. Agak down di situ pasal aku tak dapat line internet...kat bilik aku laju kaw-kaw je internet...

Hari Ahad ni kitorang gerak ke Kem Mega Kristal untuk kursus Biro Tatanegara (BTN) selama 5 hari. Aku dah pernah ikut BTN time form 5 tapi 2 hari 3 malam je....kena beli baju kemeja putih lagi, adoyai...then jahit kasut sukan aku yang dah koyak sebab malas nak beli baru...kat rumah aku ada banyak lagi kasut sukan tapi rumah aku jauh sangat, camne nak ambik.

Hari-hari terakhir di Keh-Em-Es ni memang sunyi dan bosan...takde member dah..keje tido, makan, online, tido, makan, online...tu la rutin hidup aku + tengok movie kat laptop.

Esok aku nak settle kan buku-buku aku...nak post ke rumah...dah tanya kat Post Office. Abang tu kata RM5.50 sekilo...takpe, janji buku-buku tu sampai rumah aku...banyak jg collection buku aku...adala dalam 30 buku. Nasib baik aku dah bawa separuh time cuti bulan 3 dulu.

Agak kebosanan di situ...bye!

1 comment:

  1. abg amir = drogba..haha...free2 dpt cd manager09...

    ReplyDelete

Sebarang masalah?